Γνωρίστε μας

Ποιοί Είμαστε

/
Η επιχείρηση μας

Το κατάστημα ΛΥΤΡΟΚΑΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ εμφανίστηκε στη Λαρισαϊκή αγορά στις αρχές της δεκαετίας του 70. Εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Στο κέντρο της Λάρισας ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 9 και ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 2 (κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο) ένα ιδιόκτητο προσφάτως ανακαινισμένο κατάστημα είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει το κοινό, με όλα τα είδη ηλεκτρικών συσκευών, όλων των γνωστών εταιρειών.

Οι αξίες μας

Ο Αναστάσιος Λυτροκάπης ίδρυσε και δημιούργησε το κατάστημα και ο γιός του Δημήτριος Λυτροκάπης ανέλαβε το κατάστημα με νέες ιδέες, όρεξη και διάθεση. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση πιστεύει πολύ στην προσωπική & φιλική σχέση με τους πελάτες και επενδύει ιδιαίτερα σ αυτό.

/

ΣΤΟΧΟΙ

Ο πελάτης που θα προτιμήσει το κατάστημα Λυτροκάπης Ηλεκτρικά αντιμετωπίζεται ως φίλος. Στους πελάτες-φίλους λοιπόν , απευθύνεται το κατάστημα και τονίζει : Αν δεν σας αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι ψεύτικες υποσχέσεις τότε ήρθατε στο σωστό κατάστημα Λυτροκάπης Ηλεκτρικά.

Εδώ αποφεύγετε την απρόσωπη αντιμετώπιση και τα χαοτικά μαγαζιά που, που μόνο σύγχυση προκαλούν. Αγοράζετε επώνυμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Αγοράζετε σε τιμές ανταγωνιστικές με μεταφορά, παράδοση, σύνδεση και επίδειξη της ηλεκτρικής συσκευής από έμπειρο προσωπικό του καταστήματος

Επικοινωνήστε μαζί μας,

πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;